стрілка навігації     стрілка навігації  Картопля фарширована рибою





Картопля фарширована рибою

Картопля фарширована рибою
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться:

  • картопля - 6 шт.;
  • риба - 200г;
  • рослинна олія - 1 / 2 склянки;
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;
  • сметанний соус (з томатом) - 300г;
  • зелень, сіль - за смаком.

Спосіб приготування фаршированої картоплі:
Відібрати однакові за величиною картоплини і вийняти з них серцевину. Картоплю обсмажувати у великій кількості жиру до тих пір, поки на ній не з'явиться рум'яна скоринка, а потім наповнити фаршем з вареної риби, змішаної з пасерованою ріпчастою цибулею. Підготовлений картоплю покласти в сотейник, залити невеликою кількістю рибного бульйону і тушкувати до готовності. Страву посипати зеленню. Окремо подати сметанний соус з томатом. Картопля фарширована рибою готова.
Смачного!



Коментарі:

Дякую за рецепт, дуже хороший.

Автор:   Ірина
Дата:   2011-08-16

Додати коментар:

Текст: