стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Варення з абрикос





Варення з абрикос

Варення з абрикос
автор рецепта Автор: Валя
кухня Кухня: Українська



Вам знадобиться для варення з абрикос:

  • 1 кг абрикосів, розділити на половинки, видалити кісточки
  • сік 1 лимона
  • 250 мл води
  • 1 кг цукру
  • шматочок масла

Спосіб приготування варення з абрикос:
Покладіть абрикоси, лимонний сік і цукор у каструлю і повільно доведіть до кипіння, помішуючи. Зменшіть вогонь і варіть 15 хвилин, до розм'якшення абрикосів.

Зніміть з вогню, додайте цукор і мішайте, поки він повністю не розчиниться. Знову поставте каструлю на вогонь, додайте шматочок масла і розмішайте, поки воно не розтане.

Доведіть варення до бурхливого кипіння і продовжуйте варити на сильному вогні 15 хвилин, перевірте варення на готовність.

Якщо варення ще не готове, кип'ятіть ще 15 хвилин, знову перевірте на готовність. Розлийте гаряче варення по стерилізованим банкам і відразу закрийте кришками. Варення з абрикос готове.
Смачного!



Коментарі:

goood)))

Автор:   vfcer
Дата:   2013-07-19

Додати коментар:

Текст: