стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Маринована стручкова квасоля





Маринована стручкова квасоля

Маринована стручкова квасоля
автор рецепта Автор: Марта
кухня Кухня: Українська



Вам знадобиться:

  • 1 кг стручкової квасолі, помити і обрізати кінці
  • 4 зубчики часнику, очистити
  • 4 парасольки кропу
  • 4 ч.л. солі
  • 1.5 склянки столового 9% оцту
  • 3.5 склянки води
  • 1 перчик чилі

Спосіб приготування:
Наріжте квасолю так, щоб вона помістилася потім в банки.

Зваріть квасолю на пару. Варіть, поки квасоля не почне розм'якшуватися, але все ще буде міцною, близько 3 хвилин. Відразу ж опустіть гарячу квасолю в крижану воду (можна накидати в миску льоду), потім воду злийте.

Укладіть квасолю в чотири гарячі, простерилізовані банки. У кожну банку покладіть зубчик часнику, зонтик кропу.

Закип'ятіть 3.5 склянки води, додайте 4 ч.л. солі і 1.5 склянки оцту. Залийте квасолю в банках гарячим маринадом. Закрийте кришками, переверніть і укутайте до охолодження. Маринована стручкова квасоля готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: