стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Андалузький салат





Андалузький салат

Андалузький салат
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться:

  • огірків - 200 г;
  • помідорів - 240 г;
  • редьки 160 г;
  • рослинна олія - 60 г;
  • цибуля - 120 г;
  • столового оцту - 20 г;
  • зелень петрушки, кропу;
  • перець чорний мелений;
  • сіль.

Спосіб приготування:
Овочі (помідори, огірки, редьку і цибулю) дрібно нарізати, можна використовувати велику тертку, посолити і поперчити за смаком. Додати зелень петрушки і кропу і все це полити оцтом та рослинною олією.
Всі компоненти салату ретельно перемішати і можна подавати до столу. Андалузький салат готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: