стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Варення з ревня з полуничним желатином





Варення з ревня з полуничним желатином

Варення з ревня з полуничним желатином
автор рецепта Автор: Віка
кухня Кухня: Домашня



Вам знадобиться:

  • 5 склянок нарізаного ревнує
  • 3 склянки цукру
  • 1 пакетик полуничного желе

Спосіб приготування:
У великій каструлі розмішайте ревінь з цукром. Накрийте і дайте постояти 1 ніч.

На наступний день закип'ятите ревінь з цукром на середньому вогні. Варіть, постійно помішуючи, 12 хвилин на повільному вогні. Зніміть каструлю з вогню і висипте в каструлю порошок для желе з пакетика. Розкладіть по банкам. Банки закатати або поставте в холодильник. Варення з ревня з полуничним желатином готове.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: