Головна     Консервації    Салат із зелених помідорів на зиму





Салат із зелених помідорів на зиму

Салат із зелених помідорів на зиму
Автор: Христя

Розділ: Консервації

24


Вам знадобиться для салату із зелених помідорів:

  • 24 великих зелених помідора
  • 3 червоних солодких перця, розрізати навпіл і видалити насіння
  • 3 зелених солодких перця, розрізати навпіл і видалити насіння
  • 12 великих цибулин
  • 3 ст.л. насіння селери
  • 3 ст.л. гірчичних зерен
  • 1 ст.л. солі
  • 5 склянок цукру
  • 2 склянки яблучного оцту

Спосіб приготування салату із зелених помідорів:
У м'ясорубці або кухонному комбайні подрібніть помідори (не зовсім пюре), червоний солодкий перець, зелений солодкий перець і цибулю (краще невеликими порціями). Великий друшляк викладіть марлею, поставте в раковину або велику миску, вилийте в нього томатну суміш і дайте стекти соку протягом 1 години.

У великій, не алюмінієвої каструлі змішайте томатну суміш, насіння селери, гірчичні зерна, сіль, цукор і оцет. Доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні 5 хвилин, часто помішуючи.

Простерілізуйте достатню кількість банок і кришок (12 півлітрових банок, або 6 літрових банок). Викладіть в стерилізовані банки, переконавшись, що в них немає просвітів або бульбашок з повітрям. Наповніть банки доверху. Засукайте.

Простерілізуйте банки у великій каструлі киплячої води (30 хвилин). Вода повинна доходити банкам до плічок.

Дістаньте банки, поставте на кухонний рушник і дайте охолонути. Салат із зелених помідорів на зиму готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст:


Добавити рецепт


Нові рецепти
Червоний соус (на основі яєчного)
Яєчний густий соус
Соус «Орлеанський» для м'яса, овочів, яєць
Смачний томатний соус до риби
Білий рибний соус (основа)
Соус чилі домашній
Гранатовий соус Наршараб