Головна     Консервації    Варення з журавлини з апельсиновим соком





Варення з журавлини з апельсиновим соком

Варення з журавлини з апельсиновим соком
Автор: Віка

Розділ: Консервації

00


Вам знадобиться:

  • 1 стакан (200г) цукру
  • 1 стакан апельсинового соку
  • 350г свіжої журавлини (близько 3 склянок)

Спосіб приготування:
У середній каструлі на середньому вогні, розчинити цукор в апельсиновому соку. Змішати з журавлиною і варити, поки вона не почне лопатися (близько 10 хвилин). Зняти з вогню і перекласти в банку. Варення буде застигати у міру охолодження. Варення з журавлини з апельсиновим соком готове.
Смачного!



Додати коментар:

Текст:


Добавити рецепт


Нові рецепти
Грецький салат з фетою
Свинячі відбивні без панірування
Тушковані фрикадельки в грибному соусі
Салат з копченою тріскою
Свинячі відбивні в гірчиці
Салат з печінки з квасолею і сухариками
Салат з риби холодного копчення з овочами