Головна     Консервації    Варення з журавлини з апельсиновим соком


Варення з журавлини з апельсиновим соком

Варення з журавлини з апельсиновим соком
Автор: Віка

Розділ: Консервації

00

Вам знадобиться:

  • 1 стакан (200г) цукру
  • 1 стакан апельсинового соку
  • 350г свіжої журавлини (близько 3 склянок)

Спосіб приготування:
У середній каструлі на середньому вогні, розчинити цукор в апельсиновому соку. Змішати з журавлиною і варити, поки вона не почне лопатися (близько 10 хвилин). Зняти з вогню і перекласти в банку. Варення буде застигати у міру охолодження. Варення з журавлини з апельсиновим соком готове.
Смачного!





Додати коментар:

Текст:


Добавити рецепт


Нові рецепти
Яблучний кекс з корицею
Універсальний рецепт тіста для хліба, булочок і пиріжків
Шоколадне вівсяне печиво
Шоколадний кекс в мікрохвильовці
Кекси з сиру
Біскотті з білим шоколадом і курагою
Сметанні булочки з родзинками і корицею