стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Варення з журавлини з апельсиновим соком





Варення з журавлини з апельсиновим соком

Варення з журавлини з апельсиновим соком
автор рецепта Автор: Віка
кухня Кухня: Українська



Вам знадобиться:

  • 1 стакан (200г) цукру
  • 1 стакан апельсинового соку
  • 350г свіжої журавлини (близько 3 склянок)

Спосіб приготування:
У середній каструлі на середньому вогні, розчинити цукор в апельсиновому соку. Змішати з журавлиною і варити, поки вона не почне лопатися (близько 10 хвилин). Зняти з вогню і перекласти в банку. Варення буде застигати у міру охолодження. Варення з журавлини з апельсиновим соком готове.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: