Головна     Консервації    Варення з журавлини з апельсиновим соком





Варення з журавлини з апельсиновим соком

Варення з журавлини з апельсиновим соком
Автор: Віка

Розділ: Консервації

00


Рецепти пасок

Вам знадобиться:

  • 1 стакан (200г) цукру
  • 1 стакан апельсинового соку
  • 350г свіжої журавлини (близько 3 склянок)

Спосіб приготування:
У середній каструлі на середньому вогні, розчинити цукор в апельсиновому соку. Змішати з журавлиною і варити, поки вона не почне лопатися (близько 10 хвилин). Зняти з вогню і перекласти в банку. Варення буде застигати у міру охолодження. Варення з журавлини з апельсиновим соком готове.
Смачного!



Not found

Додати коментар:

Текст:


Добавити рецепт


Нові рецепти
Білий амур, запечений у фользі
Рибні котлети з крабовими паличками
Смажена горбуша з кунжутом і сиром
Запечена форель з маринованою цибулею
Як приготувати Форель
Рибні котлети, фаршировані грибами
Тріска в клярі по-індійськи