стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Варення з агрусу





Варення з агрусу

Варення з агрусу
автор рецепта Автор: Марта
кухня Кухня: Українська



Вам знадобиться для варення з агрусу:

  • 500 г агрусу
  • 4 склянки цукру
  • 10 листочків вишні
  • 1 стакан води
  • сік 1 лимона

Спосіб приготування варення з агрусу:
Взяти ще недозрілий агрус. Ягоди промити. Наколоти ягоди голкою в декількох місцях.

Приготувати сироп - цукор змішати з водою, довести до кипіння. Покласти в сироп ягоди і листя вишні, прокип'ятити 5 хвилин. Листя вийняти. Виключіть.Залишити плоди на ніч в сиропі.

Поставити варення знову на вогонь. Додати лимонний сік і варити близько 15 хвилин. Варення з агрусу готове.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: