стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Креветки в клярі з кокосом





Креветки в клярі з кокосом


Вам знадобиться:

  • 1 яйце
  • 1/2 склянки борошна
  • 2/3 склянки пива
  • 1,5 ч.л. розпушувача
  • 1/4 склянки борошна
  • 2 склянки кокосової стружки
  • 24 великих креветки, очистити, видалити вену, залишити хвостик
  • 3 склянки олії для смаження у фритюрі

Спосіб приготування:
У середніх розмірів мисці змішайте яйце, 1/2 склянки борошна, пиво і розпушувач. Покладіть 1/4 склянки борошна і кокос в дві окремі миски.

Тримаючи креветки за хвіст, обваляйте їх у борошні, струсіть надлишок борошна. Занурте в тісто з яйця і пива; дайте надлишку стекти. Обваляйте креветки в кокосі і викладіть на деко, викладене пергаментом. Поставте в холодильник на 30 хвилин. Тим часом, нагрійте у фритюрниці олію до 180 С.

Обсмажте креветки порціями: обсмажуйте, перевертаючи один раз, 2 - 3 хвилини, або поки вони не підрум'яняться. За допомогою щипців дістаньте креветки і викладіть на паперові рушники, щоб дати олії стекти. Подавайте на стіл теплими з вашим улюбленим соусом. Креветки в клярі з кокосомготові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: