Головна    Рецепти закусок    Рецепт чебуреків



Рецепт чебуреків

Рецепт чебуреків
Автор: Світлана

Рецепти закусок

15

Вам знадобиться для рецепту чебуреків:

  • 1 яйце
  • 1/2 ч.л. солі
  • 3 склянки борошна
  • 1 склянку гарячої води
  • 250 г свинячого фаршу
  • 250 г яловичого фаршу
  • 3 зубчики часнику
  • 2 цибулини
  • сіль, перець
  • 2 склянки олії

Спосіб приготування чебуреків:
Спочатку приготувати начинку-змішати свинячий і яловичий фарш. Цибулю і часник подрібнити у блендері або пропустити через м'ясорубку. Додати цибулю і часник до фаршу. Посолити, поперчити, все добре вимішати, додати 1/2 склянки води.

Приготувати тісто-злегка збити яйце, всипати 1 склянку борошна, змішати добре, посолити. Влити 1 склянку окропу, постійно помішуючи. Потім всипати решту борошна. Тісто має бути еластичним і відставати від рук.

Тісто для чебуреків розкачати тонко-близько 3-4 мм завтовшки. Вирізати з тіста кола покласти начинку, розподіливши по половині кола, накрити другою половиною.

Змастити краї водою і скріпити краї.

Жарити чебуреки по 3 хвилини з кожного боку, до рум'яної скоринки. Чебуреки готові.
Смачного!





Додати коментар:

Текст:


Добавити рецепт


Нові рецепти
Лимонний торт
Торт грильяжний
Торт на різдво
Торт зі сметаною
Торт з сиром
Торт з варенням
Як спекти торт