стрілка навігації    стрілка навігації  Рецепт солянки





Рецепт солянки

Рецепт солянки
автор рецепта Автор: Inga



Вам знадобиться для солянки:

  • 250 г буженини
  • 250 г шийки
  • 250 г шинки
  • 250 г копченої ковбаси
  • 2 цибулини
  • 3 ст.л. томатної пасти
  • 1 стакан томатного соусу
  • 10 солоних огірків
  • 3 ст.л. олії
  • маслини
  • лимон для прикраси
  • сметана

Спосіб приготування солянки:
Ріжемо цибулю кубиками, обсмажуємо її на олії.

4 види м'яса ріжемо кубиками.

Викладаємо на сковороду шаром поверх цибулі.

Ріжемо кубиками огірки. Викладаємо в сковороду шаром поверх м'яса. Тушкуємо 10 хвилин, перемішуємо.

Змішуємо томатну пасту з томатним соусом. Виливаємо поверх інших інгредієнтів в сковороду. Тушкуємо ще хвилин 10 -15.

Перекладаємо в каструлю з киплячою водою, варимо суп близько 15 хвилин, на повільному вогні.

Розливаємо по тарілках, додаємо часточки нарізаного лимона, сметану і маслини. Солянка готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: