стрілка навігації    стрілка навігації  Окрошка





Окрошка

Окрошка
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться для окрошки:

  • 150 г вареної ковбаси
  • 2 яйця
  • 4 редиски
  • 1 огірок
  • 2 картоплини
  • 2 ст.л. сметани
  • 2 склянки хлібного квасу
  • 1 пучок свіжого кропу
  • 1 пучок зеленої цибулі
  • сіль

Спосіб приготування окрошки:
Картоплю зварити в мундирі. Зварити яйця.

Редиску, огірок, яйця, картоплю і варену ковбасу нарізати кубиками.

Порубати зелень. Додати до решти продуктів. Все перемішати.

Покласти суміш овочів та яєць з ковбасою в тарілки, посолити додати сметани, і влити квас. Окрошка готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: