стрілка навігації    стрілка навігації  Сирно-томатний суп





Сирно-томатний суп

Сирно-томатний суп
автор рецепта Автор: Христя



Вам знадобиться для сирно-томатного супу:

  • 1,5 л бульйону
  • 1/2 склянки рису
  • 90 г томатної пасти
  • 1 банка (400 г) нарізаних помідорів (за бажанням)
  • 2 плавлених сирка (2x100 г)
  • нарізана петрушка
  • сіль і перець

Спосіб приготування сирно-томатного супу:
Бульйон довести до кипіння, додати рис, томатну пасту, нарізані томати у власному соку. Варити близько 10 хвилин.

Додати сир, нарізаний кубиками. Готувати, помішуючи, поки сир повністю не розтане. Приправити за смаком сіллю і перцем. Додати дрібно нарізану петрушку, варити ще кілька хвилин, до готовності рису. Сирно-томатний суп готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: