стрілка навігації    стрілка навігації  Французький суп з пастернаку з Фуа Гра





Французький суп з пастернаку з Фуа Гра

Французький суп з пастернаку з Фуа Гра
автор рецепта Автор: Вікторія



Вам знадобиться:

  • 1 цибулина
  • 100 мл вершків
  • шматочок масла
  • 2 шматочки імбирного хліба
  • 250 мл молока
  • 250 мл овочевого бульйону
  • 500 г пастернаку
  • 50 г фуа гра (паштету з гусячої або качиної печінки)
  • сіль і перець за смаком

Спосіб приготування:
Пастернак почистіть і наріжте кубиками. Стушкуйте разом з нарізаною цибулею на середньому вогні (близько 15 хвилин), під кришкою.

Розігрійте духовку до 200 С. Підсушити шматочки імбирного хліба в духовці 10-15 хвилин. Розкришити і відкласти.

Влийте молоко і овочевий бульйон в каструлю з пастернаком. Зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте до розм'якшення овочів, хвилин 10. Пропустіть в блендері до однорідного стану.

Обваляйте кубики Фуа Гра в імбирній крихті і покладіть в тарілку для супу. Навколо Фуа Гра обережно налийте суп і відразу подавайте. Французький суп з пастернаку з Фуа Гра готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: