стрілка навігації    стрілка навігації  Суп-пюре з білої квасолі з розмарином





Суп-пюре з білої квасолі з розмарином

Суп-пюре з білої квасолі з розмарином
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться:

  • 2 склянки білої квасолі
  • 2 цибулини
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 2 зубчики часнику
  • гілочка свіжого розмарину (7-8 см)
  • 5 склянок води або бульйону
  • лавровий лист
  • 1 ч.л. солі (або за смаком)
  • 0.5 ч.л. меленого перцю (краще світлого)

Спосіб приготування:
Квасолю замочити на 6 годин або на ніч. Злити воду.

Залити квасолю водою або бульйоном, додати лавровий лист і розмарин, довести до кипіння, зменшити вогонь і продовжувати варити.

У цей час нарізати цибулю і часник і припустити в оливковій олії до прозорості, на невеликому вогні, близько 5 хвилин. Додати в суп.

Варити до розм'якшення квасолі, 30-40 хвилин. Вийняти лавровий лист і розмарин (нічого, якщо кілька голочок залишиться в супі). І провернути все занурювальним блендером (або в стаціонарному по частинах), до пюреподібної консистенції. Повернути в каструлю, посолити, поперчити за смаком. Можна ще трохи розбавити до потрібної консистенції, якщо густо. Суп-пюре з білої квасолі з розмарином готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: