стрілка навігації    стрілка навігації  Суп з зеленого горошку з шинкою





Суп з зеленого горошку з шинкою

Суп з зеленого горошку з шинкою
автор рецепта Автор: Валя



Вам знадобиться для супу з зеленого горошку:

  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 1 нарізана цибулина
  • 1 маленька морквина, нарізана кубиками
  • 2 подрібнених зубчики часнику
  • 1 нарізана цибуля-порей
  • 1 черешок селери, нарізаний кубиками
  • 2 ст. л. подрібненої петрушки
  • 1 картоплина, очищена і нарізана кубиками
  • 100 г шинки, наріжте кубиками
  • 500 г свіжого або замороженого горошку
  • 1/2 ч. л. прованських спецій (суміш сухих трав)
  • 1 л легкого овочевого бульйону
  • 3 листа китайської капусти, наріжте тонкими смужками
  • 2 ст. л. вершків для збивання
  • сіль і перець

Спосіб приготування супу з зеленого горошку:
Розігрійте масло в каструлі. Додайте цибулю, моркву, часник, порей, селеру, петрушку, картоплю і шинку. Гарненько розмішайте, накрийте каструлю кришкою, зменшіть вогонь і протушкуйте овочі протягом 30 хвилин, до м'якості. Періодично помішуйте овочі, щоб вони готувалися рівномірно.

Додайте горошок, прованські спеції і бульйон. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до помірно сильного і готуйте, поки горошок не стане трохи м'якше: близько 10 хвилин для свіжого горошку або 5 хвилин для замороженого. Додайте салат латук і варіть ще 5 хвилин.

Перетворіть половину або дві третини супу в пюре, потім перелийте пюре в каструлю з рештою супом і розмішайте. Злегка підігрійте суп, якщо необхідно, додайте сіль і перець. Розлийте в підігріті тарілки. Додайте трохи вершків у кожну тарілку і подавайте. Суп з зеленого горошку з шинкою готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: