стрілка навігації    стрілка навігації  Розсольник на грибному бульйоні





Розсольник на грибному бульйоні

Розсольник на грибному бульйоні
автор рецепта Автор: Галина



Вам знадобиться для розсольника:

  • 300 г печериць
  • 1 цибулина
  • 1 морквина
  • 3 солоних огірка
  • 2 картоплини
  • 1/3 склянки перловки
  • 2 лаврових листа
  • сіль, перець
  • 2 ст.л. масла
  • 1 ст.л. сухого кропу

Спосіб приготування розсольника:
Перловку попередньо потрібно замочити (краще на ніч). Налити в каструлю 1.5 літра і поставити варити перловку, накривши кришкою на повільному вогні. Можна додати 1 ст.л. масла, тоді вона розвариться швидше.

Поки вариться перловка, підготувати овочі. Цибулю дрібно порізати і обсмажити на маслі. Додати до нього нарізані гриби. Обсмажити кілька хвилин, відставити.

Картоплю, моркву і солоні огірки нарізати кубиками.

Через 30 хвилин, після того як почали варити перловку, покласти в каструлю гриби, картоплю, моркву, лавровий лист і ложку кропу. Посолити і поперчити.

Варити близько 10 хвилин. Потім додати солоні огірки і варити ще 5 хвилин. У процесі варіння можна додати води, якщо рідина випарилася.

Розлити суп по тарілках, заправити сметаною. Розсольник на грибному бульйоні готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: