стрілка навігації    стрілка навігації  Італійський суп з фрикадельками і шпинатом





Італійський суп з фрикадельками і шпинатом

Італійський суп з фрикадельками і шпинатом
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться для супу з фрикадельками і шпинатом:

  • 500 г пісного яловичого фаршу
  • 2 яйця, злегка збити
  • 1/4 склянки панірувальних сухарів
  • 2 ст.л. тертого сиру пармезан
  • 1 ч.л. сушеного базиліка
  • 3 ст.л. подрібненої цибулі
  • 2,5 л курячого бульйону
  • 1 стакан макаронів-черепашок або інших
  • 3/4 склянки моркви, дрібно нарізаної
  • 2 склянки шпинату - утрамбованого, промитого й тонко нарізаного (або 50 г морозива)

Спосіб приготування супу з фрикадельками і шпинатом:
У невеликій мисці змішайте фарш, яйця, сухарі, сир, базилік і цибулю. Сформуйте з суміші кульки діаметром 2,5 см і відкладіть.

У великій суповий каструлі нагрійте курячий бульйон до кипіння; вмішайте шпинат, макарони, моркву і фрикадельки. Знову доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до середнього. Варіть, часто помішуючи, на повільному вогні 10 хвилин або поки макарони будуть майже готові, а фрикадельки перестануть бути рожевими всередині. Суп з фрикадельками подавайте з сиром пармезан, посипаним зверху. Італійський суп з фрикадельками і шпинатом готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: