стрілка навігації    стрілка навігації  Крем-суп з кабачків





Крем-суп з кабачків

Крем-суп з кабачків
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться для крем-супу з кабачків:

  • 2 ст.л. маргарину
  • 2 цибулини, нарізати
  • 2 картоплини, очистити і нарізати кубиками
  • 8 молодих маленьких кабачків-цукіні (20 см), дрібно нарізати
  • 1/4 ч.л. сушеного чебреця
  • 1/4 ч.л. сушеного розмарину
  • 1/2 ч.л. сушеного базиліка
  • 1/4 ч.л. меленого білого перцю
  • 1 л курячого бульйону
  • 1 стакан незбираного молока
  • 1/4 склянки картопляних пластівців з пачки для пюре
  • 1 ст.л. соєвого соусу (або сіль за смаком)
  • 4 ст.л. нарізаного свіжого кропу

Спосіб приготування крем-супу з кабачків:
У великій сковороді розтопіть масло або маргарин; додайте цибулю і тушкуйте до прозорості. Додайте нарізану кубиками картоплю, кабачки, чебрець, розмарин, базилік і білий перець і тушкуйте 5 хвилин.

У каструлю середніх розмірів додайте бульйон і доведіть до кипіння. Додайте суміш картоплі та кабачків; збавте вогонь і варіть близько 15 хвилин.

Коли суп звариться, подрібніть його порціями в кухонному комбайні або блендері. Поверніть в каструлю, додайте молоко і ледь доведіть до точки кипіння, але не кип'ятіть. Додайте картопляні пластівці і соєвий соус і добре перемішайте. Додайте приправи за смаком. Прикрасьте кропом. Крем-суп з кабачків можна подавати гарячим або охолодженим. Крем-суп з кабачків готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: