стрілка навігації     стрілка навігації  Запіканка з рибою





Запіканка з рибою

Запіканка з рибою
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться:
Інгредієнти на 4 порції:
500 г картоплі;
500 г цибулі-порею;
250 г помідорів;
1 качан фенхеля;
1 ч. ложка сушеної шавлії;
250 г рибного філе;
125 мл вершків;
150 г сметани;
2 зубчики часнику;
50 г тертого пармезану;
сіль, перець чорний мелений.

Спосіб приготування:
Картоплю відварити в мундирі, почистити, нарізати кружальцями. Порей нарізати кільцями, бланшувати 2 хв у підсоленій воді і відкинути на сито, щоб стекла вода. Помідори нарізати кружальцями, качанчик фенхеля - тонкими брусками.
Форму для запікання змастити жиром. Картоплю та інші овочі викласти шарами у форму. Рибу помити та обсушити, розрізати на великі шматки і викласти на овочі. Вершки змішати зі сметаною, посолити, поперчити, приправити сушеним шавлією, додати подрібнений часник і залити рибу. Запікати в попередньо нагрітій до 200 градусів духовці 15 хв, вийняти, посипати тертим пармезаном і залишити в духовці ще на 15 хв.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: