стрілка навігації    стрілка навігації  Солянка м'ясна





Солянка м'ясна

Солянка м
автор рецепта Автор: Валя



Вам знадобиться для м'ясної солянки:

  • 200 г свіжого м'яса на кісточці
  • 200 г копченого м'яса (будь-якого, за вашим вибором)
  • 4 сосиски
  • 1 невеликий качан капусти
  • 6 середніх картоплин
  • 1 цибуля
  • 1 велика морквина
  • 1 ст. л. солі
  • 1/2 солодкого болгарського перцю
  • 100 г томатної пасти (або натуральних томатів)
  • 2 лаврових листа
  • 6-7 чорних перчиків горошком
  • 1 банка оливок або маслин (без кісточок)
  • зелень (кріп, петрушка)
  • 1/3 лимона
  • сметана

Спосіб приготування м'ясної солянки:
М'ясо свіже промити, помістити у велику каструлю з водою і поставити на плиту з максимальним полум'ям.

Поки вода закипає, почистити цибулину, моркву (потім потерти на тертці), картоплю (нарізати кубиками), дрібно порізати капусту, перець (кільцями і півкільцями), промити зелень.

Зняти піну з закипілої води, кинути цілу цибулину і посолити. Покласти всі порізані овочі, крім солодкого перцю. Варити 20 хвилин.

Додати солодкий перчик, порізані кружальцями сосиски і порізане кубиками копчене м'ясо. Додати томатну пасту (або томати), лавровий лист і перець горошком. Варити 15 хвилин

За 5 хвилин до готовності додати оливки або маслини (кількість визначте по своєму смаку), свіжу зелень, тонко порізані кружальця лимона. Закрити кришкою. Дати настоятися ще хвилин 15.

Подавати зі сметаною, прикрасивши свіжою зеленню. Солянка м'ясна готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: