стрілка навігації    стрілка навігації  Суп з баклажанів





Суп з баклажанів

Суп з баклажанів
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться для супу з баклажанів:

  • 2 невеликих картоплини
  • 1 цибулина
  • 2 баклажани
  • 1 червоний солодкий перець
  • 2 помідори
  • 3 зубчики часнику
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • пучок свіжої м'яти
  • 1 л овочевого бульйону
  • сіль, перець
  • 2 ст.л. масла

Спосіб приготування супу з баклажанів:
Розігріти сковороду, обсмажити на оливковій олії дрібно нарізану цибулю.

Перець, картоплю і баклажани нарізати кубиками, помідори великими часточками.

Разом з цибулею обсмажити солодкий перець, потім додати баклажани і часник.

Помідори обсмажити окремо в 2 ст.л. масла. Вимкнути вогонь і залишити їх на сковороді.

Бульйон довести до кипіння. Закласти овочі-картоплю, цибулю, баклажани і перець.

Варити 10-15 хвилин, посолити, поперчити. За 2 хвилини до закінчення варіння покласти акуратно помідори.

Порубати дрібно м'яту і додати в суп. Суп з баклажанів готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: