стрілка навігації    стрілка навігації  Гарбузовий суп Амаретто





Гарбузовий суп Амаретто

Гарбузовий суп Амаретто
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться для гарбузового супу:

  • 500 г гарбуза
  • 2 зубчики часнику
  • 3 склянки овочевого бульйону
  • 1 цибулина
  • 2 ст.л. масла
  • 1/4 ч.л. меленої гвоздики
  • 1 склянка вершків
  • 1/4 ч.л. мускатного горіха
  • 100 г печива Амаретто або 3 ст.л. меленого мигдалю
  • сіль, перець

Спосіб приготування гарбузового супу:
На маслі пасерувати цибулю і часник до прозорості.

Гарбуз нарізати кубиками, додати до цибулі і обсмажити декілька хвилин, до утворення скоринки. Всипати гвоздику, добре перемішати.

Закип'ятити бульйон, покласти овочі в каструлю, додати печиво. Посолити, додати свіжо-змолотого перцю і варити 20 хвилин до готовності гарбуза.

Перелити гарбузовий суп в блендер і перемолоти до однорідності.

Влити 1 склянку вершків, прогріти і посипати мускатним горіхом. Гарбузовий суп Амаретто готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: