стрілка навігації    стрілка навігації  Картопляний суп-пюре з грінками





Картопляний суп-пюре з грінками

Картопляний суп-пюре з грінками
автор рецепта Автор: Христина



Вам знадобиться:

  • 500 г картоплі
  • 3 ст.л. масла
  • 2 зубчики часнику
  • 2 ст.л. борошна
  • 1 цибулина
  • 1/2 л молока
  • 1 стакан води
  • 1 склянка вершків
  • сіль і перець
  • 1/4 ч.л. мускатний горіх
  • свіжа петрушка
  • пучок зеленої цибулі
  • 2 шматочки білого хліба
  • 2 ст.л. масла (для грінок)

Спосіб приготування:
У каструльці розігріти масло. Обсмажити часник і цибулю до прозорості.

Нарізану кубиками картоплю додати до цибулі і часнику. Всипати борошно, добре перемішати. Посолити і поперчити.

Влити 2 склянки молока і склянку води. Варити на слабкому вогні до готовності близько 15 хвилин.

Білий хліб пасерувати з зеленою цибулею на маслі.

Коли картопля готова, помістити суп в блендер, подрібнити. Влити 1 склянку вершків.

Суп повернути в каструлю, при необхідності ще посолити, посипати мускатним горіхом.

Розлити по тарілках, посипати пасерованою цибулею і грінками. Картопляний суп-пюре з грінками готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: