стрілка навігації    стрілка навігації  Борщ з фаршем





Борщ з фаршем

Борщ з фаршем
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться:

  • 500 г свинячого фаршу
  • спеції за смаком: орегано, базилік, майоран, фенхель, паприка, червоний перець
  • 2 помідори
  • 3 середніх буряка
  • 3 моркви
  • 3 середніх картоплини
  • 1 ст.л. олії
  • 1 середня цибулина
  • 150 г томатного пюре
  • 3/4 склянки води
  • 1/2 середнього качана капусти
  • 3 зубчики часнику
  • 1 ч.л. цукру
  • сіль і перець за смаком
  • 1 ст.л. свіжої петрушки для прикраси
  • 125 мл сметани для заправки

Спосіб приготування:
Обсмажуйте фарш, помішуючи. Коли перестане бути рожевим, додайте спеції і смажте, помішуючи ще 2 хвилини. Зніміть з вогню і відкладіть.

Наповніть велику каструлю наполовину водою і доведіть до кипіння. Додайте фарш і знову доведіть до кипіння. Наріжте моркву і картоплю, буряк натріть на тертці. Додайте в борщ буряк, моркву і картоплю і варіть до готовності, приблизно 15 хвилин. Додайте нашатковану капусту і нарізані помідори.

Нагрійте олію в сковороді на середньому вогні. Додайте цибулю і обсмажуйте до м'якості. Додайте нарізані помідори, тушкувати все разом ще пару хвилин.

Додайте томатне пюре, воду, перемішайте. Покладіть в борщ. Додайте в борщ сирий часник, накрийте кришкою і вимкніть вогонь.

Дайте постояти 5 хвилин. Спробуйте на смак і приправте сіллю, перцем і цукром.

Розлийте по тарілках, додайте сметану і прикрасьте свіжою петрушкою. Борщ з фаршем готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: