Головна     Рецепти десертів    Яблука в листковому тісті



Яблука в листковому тісті

Яблука в листковому тісті
Автор: Валя

Розділ: Рецепти десертів

00

Вам знадобиться:

  • 500 г готового листкового тіста, розморозити
  • 1 склянка цукру
  • 1/3 склянки панірувальних сухарів
  • 3 ст.л. меленої кориці
  • щіпка меленого мускатного горіха (за бажанням)
  • 1 яйце
  • 4 твердих кисло-солодких яблука - очистити, видалити серцевину і розрізати навпіл
  • 1 склянка цукрової пудри
  • 1 ч.л. ванільного екстракту або ванільного цукру
  • 3 ст.л. молока

Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 220 С. Злегка змастіть маслом деко для випічки.

Розкачайте кожен лист тіста до розміру 30 х 30 см. Розріжте на 8 квадратів зі стороною 15 см.

У невеликій мисці змішайте цукор, панірувальні сухарі, корицю і мускатний горіх. Змастіть квадрат з тіста збитим яйцем. Викладіть в центр квадрата 1 ст.л. панірувальних суміші з корицею. Покладіть половину яблука на паніровці, розрізом вниз. Зверху викладіть ще одну столову ложку суміші. Підтягніть вгору чотири куточки квадрата і зліпіть їх разом, щоб повністю запечатати шви. Повторіть з рештою яблуками.

Змастіть кожен пиріжок збитим яйцем. Поставте в попередньо розігріту духовку на 15 хвилин, потім зменшіть вогонь до 180 С і продовжуйте пекти ще 25 хвилин, поки не підрум'яняться. Остудіть до кімнатної температури.

Для глазурі змішайте цукрову пудру і ваніль і стільки молока, щоб отримати консистенцію сметани. Полийте пиріжки глазур'ю. Яблука в листковому тісті готові.
Смачного!





Not found

Додати коментар:

Текст:


Добавити рецепт


Нові рецепти
Канапе з  червоною рибою
Форшмак з оселедця
Як варити холодець
Сир з часником
Закуски з лаваша
Рецепт паштету
Рулетики з баклажанів