стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат Цезар з сирими жовтками





Салат Цезар з сирими жовтками

Салат Цезар з сирими жовтками
автор рецепта Автор: Христина



Вам знадобиться для салату Цезар:

  • 1 качанчик салатних листя
  • 100 г пармезану
  • 150 г багета (білого хліба)
  • оливкової олії для смаження
  • 2 зубчики часнику
  • 2 жовтки (для заправки)
  • 1 ст.л. винного оцту (для заправки)
  • 2 ст.л. лимонного соку (для заправки)
  • 2 ч.л. гірчиці (для заправки)
  • 1 зубчик часнику (для заправки)
  • 2/3 склянки оливкової олії (для заправки)

Спосіб приготування салату Цезар:
Приготувати крутони - сухарики. Змішати оливкову олію з 2 розчавленими зубчиками часнику. Нарізати кубиками 2х2 см хліб. Викласти його на велику сковороду. Злегка просушити його, перемішуючи, потім додати олію з часником і обсмажити сухарики до золотистої скоринки.

У тарілку порвати зелене листя салату.

Приготувати заправку: 2 жовтки збити в комбайні або міксером, додати часник, оцет і гірчицю. Потім тонкою цівкою влити олію. Соус почне гуснути.

Посипати листя крутонами. Пармезан натерти на тертці посипати салат. Заправити. Салат Цезар з сирими жовтками готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: