стрілка навігації     стрілка навігації  Гриби Портобелло





Гриби Портобелло

Гриби Портобелло
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться:

  • 4-5 ст.л. оливкової олії
  • 1/2 зубчики часнику
  • 1/4 цибулини
  • 2 капелюшки грибів печериць
  • щіпка солі і чорного перцю за смаком
  • тертий твердий сир типу пармезан

Спосіб приготування:
Нагрійте 3 ст.ложки олії на середньому вогні. Цибулю наріжте великими пір'їнками, поріжте часник. Додайте на сковороду цибулю, часник і гриби; зменшіть вогонь і тушкуйте, поки гриби не стануть м'якими і не підрум'яняться, а цибуля не потемніє по краях. (Додайте ще олії у міру потреби.) Вимкніть плиту, полийте 1 ст.л. оливкової олії і приправити сіллю і перцем. Щедро посипте зверху тертим сиром.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: