стрілка навігації     стрілка навігації  Лисички смажені





Лисички смажені

Лисички смажені
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться:

  • 350-500 г лисичок
  • 1 цибулина
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 1 ст.л. вершкового масла
  • сіль, перець

Спосіб приготування:
Порізати лисички невеликими кубиками.

В сковороді розігріти оливкову олію, розтопити в ньому масло.

Цибулину дрібно нарізати.

Обсмажити цибулю на олії близько 5 хвилин, поки цибуля не стане зовсім прозорою.

Додати нарізані лисички, обсмажити декілька хвилин на впевненому вогні, посолити, поперчити. Накрити кришкою. Зменшити вогонь і готувати ще 10-15 хвилин.

Ви можете їсти лисички самі по собі, або з відварною або смаженою картоплею. Лисички смажені готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: