стрілка навігації     стрілка навігації  Зелений горошок з печерицями





Зелений горошок з печерицями

Зелений горошок з печерицями
автор рецепта Автор: Валя



Вам знадобиться:

  • 1 цибулина, дрібно нарізати
  • 2 зубчики часнику, подрібнити
  • 2 ст.л. вершкового масла
  • 300 г замороженого зеленого горошку, розморозити
  • 1 баночка (140 г) нарізаних грибів, злити рідину
  • 1 ч.л. цукру
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1/4 ч.л. сушеного чебреця
  • 1 щіпка чорного перцю

Спосіб приготування:
Відваріть горошок відповідно до інструкції на упаковці. Краще недоварити, ніж переварити - щоб горошок залишався яскраво-зеленим. Злийте воду.

Розтопити масло в сковороді на середньому вогні. Стушкуйте цибулю і часник в олії до м'якості, приблизно 5 хвилин. Додайте горошок і гриби, приправити цукром, сіллю, чебрецем і перцем. Зменшіть вогонь до слабкого і тушкуйте тільки до тих пір, поки все не прогріється. Зелений горошок з печерицями готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: