стрілка навігації     стрілка навігації  Млинці з грибами





Млинці з грибами

Млинці з грибами
автор рецепта Автор: Ліля



Вам знадобиться для млинців з грибами:

  • 1 склянка борошна
  • сіль і перець
  • 1 яйце
  • 300 мл молока
  • 500 г печериць або лісових грибів
  • 25 г вершкового масла
  • 1 ст. л. борошна
  • 250 мл вершків
  • 1 ст. л. хересу (або кріпленого вина)
  • 1 ст. л. подрібненої зелені петрушки
  • сухі хлібні крихти або паніровка (за бажанням)

Спосіб приготування млинців з грибами:
Начинка: Очистіть гриби і тонко їх наріжте. Розтопіть масло і злегка обсмажте гриби. Домішайте столову ложку борошна, а потім - поступово - вершки. Доведіть до кипіння і злегка приправити сіллю і перцем. Зніміть з вогню, додайте в отриману начинку херес і петрушку.

Зробіть з борошна (просіяної з дрібкою солі), яйця і молока тісто і спечіть 8 млинців. Викладіть млинець на обробну дошку і викладіть по центру начинку. Закатайте начинку в млинець трубочкою, краї залишаться відкритими.

Укладіть млинці рядком у форму або сковорідку, придатну для духовки. Можна їх на цьому етапі заморозити на майбутнє: Упакуйте в два шари фольги і заморозьте. Зберігайте не більше 2 місяців.

Перед подачею на стіл розігрійте заморожені млинці в духовці при 200 ° С протягом приблизно 1 години 15 хвилин. Через годину посипте їх тонко натертим сиром і допік до золотистої скоринки.

Якщо ви млинці не заморожували, поставте в духовку на 30 хвилин - через 15 хвилин посипте сиром. Млинці з грибами готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: