стрілка навігації     стрілка навігації  Жульєн з грибів і баклажанів





Жульєн з грибів і баклажанів

Жульєн з грибів і баклажанів
автор рецепта Автор: Валя



Вам знадобиться для жульєну з грибів і баклажанів:

  • 250 г печериць
  • 1 баклажан
  • 1 цибулина
  • 1 склянка вершків
  • 2 зубчики часнику
  • 1/4 ч.л. мускатного горіха
  • сіль і перець
  • рослинної олії для смаження

Спосіб приготування жульєну з грибів і баклажанів:
Баклажани нарізати смужками. Гриби, якщо вони дрібні, то можна не різати, якщо ж великі-нарізати часточками.

Часник видавити. Цибулину дуже дрібно нарізати.

Баклажани обсмажити на олії, до утворення скоринки-кілька хвилин.

Після цього обсмажити гриби,-кілька хвилин на сильному вогні, щоб вони не встигли пустити сік.

Змішати баклажани з грибами.

На олії обсмажити цибулю до прозорості, у самому кінці додати часник. Смажити ще 1 хвилину.

Додати цибулю і часник до баклажанів і грибів.

Посолити, поперчити. Викласти баклажани з грибами у форму для запікання. Залити вершками, посипати мускатним горіхом і пекти близько 20 хвилин при температурі 220 градусів. Жульєн з грибів і баклажанів готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: