стрілка навігації     стрілка навігації  Тушковані печериці





Тушковані печериці

Тушковані печериці
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться:

  • 500 г печериць, нарізаних скибочками
  • 1/8 ч.л. сухого орегано
  • 1 зубчик часнику
  • 30 г вершкового масла
  • 1/2 ст.л. оливкової олії
  • 1/2 ст.л. бальзамічного оцту
  • сіль і перець

Спосіб приготування:
Розтопити масло разом з оливковою олією у великій сковороді на середньому вогні.

Додайте бальзамічний оцет, часник, орегано і гриби.

Тушкуйте 20 хвилин. Посоліть і приправте перцем за смаком. Тушковані печериці готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: