стрілка навігації     стрілка навігації  Печериці тушковані з білим вином





Печериці тушковані з білим вином

Печериці тушковані з білим вином
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться:

  • 4 ст.л. рослинної олії
  • 5 ст.л. дрібно нарізаної цибулі
  • 1 зубчик часнику, подрібнений
  • 500 г печериць, нарізаний скибочками
  • 200 мл води, по частинах
  • 4 ст.л. сухого білого вина
  • 1 кубик курячого бульйону
  • 1/4 ч.л. сушеного базиліка
  • сіль і перець за смаком
  • 1 ст.л. крохмалю

Спосіб приготування:
Нагрійте олію у великій сковороді на середньому вогні. Додайте цибулю і часник і тушкуйте до м'якості, приблизно 5 хвилин. Додайте гриби, 125 мл води, вино і кубик курячого бульйону.

Приправте базиліком, сіллю і перцем. Доведіть до кипіння; збавте вогонь і варіть, не накриваючи кришкою, протягом 10 хвилин, періодично помішуючи. Змішайте крохмаль з водою, що залишилася. Додайте в гриби і варіть, поки рідина не загусне, близько 5 хвилин. Печериці тушковані з білим вином готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: