стрілка навігації     стрілка навігації  Грибний жульєн





Грибний жульєн

Грибний жульєн
автор рецепта Автор: Валя



Вам знадобиться для грибного жульєну:

  • 500 г печериць
  • 1 цибулина
  • 1 склянка сметани
  • 2 ст.л. +2 ст.л. рослинної олії
  • 150 г сиру
  • сіль і перець

Спосіб приготування грибного жульєну:
На олії обсмажити печериці. Розрізати гриби на 4 частини. Якщо гриби маленькі, їх можна не різати. Смажити на сильному вогні, кілька хвилин, до утворення скоринки, помішуючи. Гриби повинні обсмажити і не пустити сік.

Окремо обсмажити дрібно нарізану цибулю.

В гриби додати сметану, все добре перемішати, викласти у форму для запікання.

Зверху викласти цибулю. Посолити і приправити перцем. Посипати зверху натертим сиром.

Запікати при 220 градусах близько 15-20 хвилин, поки не зарум'яниться скоринка. Грибний жульєн готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: