стрілка навігації     стрілка навігації  Серце, смажене з грибами





Серце, смажене з грибами

Серце, смажене з грибами
автор рецепта Автор: Валя



Вам знадобиться:

  • 500 г курячих сердечок
  • 250 г печериць
  • 1 цибулина
  • 2 ст.л. рослинної олії
  • сіль і перець

Спосіб приготування:
Сердечка промити, нарізати на 4 частини вздовж.

Цибулину дрібно нарізати. Розігріти олію. Обсмажити цибулю декілька хвилин до прозорості.

Додати сердечка, обсмажити їх помішуючи кілька хвилин. Накрити кришкою, зменшити вогонь і тушкувати близько 10 хвилин.

Гриби розрізати на 4 частини (якщо вони маленькі, в іншому випадку-просто скибочками).

Додати гриби до серця, добре перемішати. Смажити ще близько 5 хвилин під кришкою. Посолити. Приправити свіжо-змеленим перцем. Серце, смажене з грибами готове.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: