стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Тушкована капуста з селерою





Тушкована капуста з селерою

Тушкована капуста з селерою
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться:

  • 50 г вершкового масла
  • 2 цибулини, дрібно нарізати
  • 1 стебло селери, дрібно нарізаний
  • 2 зубчики часнику, дрібно нарізаного
  • 1 середній качан капусти, крупно нарізати
  • 1 банка (400 г) помідорів у власному соку, порубати
  • за смаком сіль і перець

Спосіб приготування:
Розтопіть масло у великій сковороді на середньому вогні. Додайте селеру і часник і тушкуйте 3-5 хвилин, або до прозорості. Додайте капусту, зменшіть вогонь і тушкуйте 15 хвилин.

Влийте помідори, посоліть і поперчіть. Накрийте кришкою і тушкуйте на середньому вогні 15 хвилин. Тушкована капуста з селерою готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: