стрілка навігації     стрілка навігації  Квасоля з смаженою цибулею і горіхами





Квасоля з смаженою цибулею і горіхами

Квасоля з смаженою цибулею і горіхами
автор рецепта Автор: Inga



Вам знадобиться:

  • 800 г відвареної або консервованої квасолі
  • 1 велика біла цибулина (або більше, за смаком)
  • 100 г мелених волоських горіхів (або більше, за смаком)
  • олія за смаком
  • сіль

Спосіб приготування:
Ножем або в блендері порубаєте волоські горіхи.

Розріжте цибулю навпіл і потім вздовж довгими тонкими часточками.

На середньому вогні розігрійте сковорідку, додайте олію і цибулю. Не шкодуйте олії. ЇЇ має вистачити на те щоб заправити всю квасолю. Гарненько підсмажте всю цибулю - вона повинна бути рум'яною і м'якою.

Злийте квасолю в друшляк і перемішайте (краще руками) під струменем води, щоб позбутися від піни і зайвого крохмалю.

Перекладіть квасолю в глибоку миску. Додайте в неї підсмажену цибулю, всю олію, в якій вона смажилася і порубані волоські горіхи. Гарненько розмішайте. Посоліть за смаком.

Перекладіть квасолю в ошатне блюдо і прикрасьте 2-3 гілочками кінзи або петрушки.

Прикрийте квасолю тарілкою або фольгою і покладіть в холодильник приблизно на 30 хвилин перед подачею на стіл. Квасоля з смаженою цибулею і горіхами готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: