стрілка навігації     стрілка навігації  Солодкий болгарський перець з цибулею





Солодкий болгарський перець з цибулею

Солодкий болгарський перець з цибулею
автор рецепта Автор: Надія



Вам знадобиться:

  • 2 солодких болгарських перцю, нарізати смужками
  • 2 червоні цибулини, нарізати пір'їнками
  • 1 ст.л. оливкової олії
  • шматочок вершкового масла
  • 4 ст.л. червоного вина (не обов'язково)
  • щіпка солі
  • щіпка меленого чорного перцю
  • щіпка сухого базиліка

Спосіб приготування:
У сковороді розігріти масло і оливкову олію, додати перець і цибулю. Обсмажувати 2 хвилини. Зменшити вогонь і продовжувати тушкувати, помішуючи, до розм'якшення овочів.

При бажанні, додати червоне вино і тушкувати, поки вино не випарується, приблизно 30 хвилин. Приправити сіллю, перцем і базиліком. Солодкий болгарський перець з цибулею готовий.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: