стрілка навігації     стрілка навігації  Фарширована риба





Фарширована риба

Фарширована риба
автор рецепта Автор: Світлана



Вам знадобиться:
Риба (короп, судак - що вам більше подобається) - 1500 р.;
цибулини - 2 шт;
морквина - 2 шт;
великий буряк;
петрушка - 2;
білий хліб,
яйця -2 шт;
сіль і перць за смаком;
лавровий лист.

Спосіб приготування:
1. Почистити рибу, промити під струменем холодної води. 2. Нарізати одну моркву, буряк, одну цибулину і петрушку. Лавровий лист і нарізані овочі покласти в каструлю з товстим дном.
3. Розрізати рибу на частини. Відокремити філей від шкіри і кісток. 4. Пропустити філей через м'ясорубку.
5. Також через м'ясорубку пропустити залишки цибулі, моркви і хліба, додати яйця, столову ложку олії, сіль і перець за смаком, перемішати, змочити руки в холодній воді, виліпити кулі. 6. Укласти приготовлену кулі поверх овочів в каструлю, і залити водою. Воду підсолити на смак і додати чайну ложку цукру.
7. Варити на повільному вогні до готовності близько двох годин. 8. Дати рибі охолонути трохи і акуратно перекласти її на блюдо. Вийняти кружечки морквини та буряк і покласти по кружечку на кожну порцію риби. Залишки моркви та буряку укласти навколо риби.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: