стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Баклажани з тофу по-тайськи





Баклажани з тофу по-тайськи

Баклажани з тофу по-тайськи
автор рецепта Автор: Галинка



Вам знадобиться:

  • 5 маленьких баклажанів
  • 3 свіжих зелених перцю чилі
  • 4 зубчики часнику, очистити
  • 1 ст.л. свіжої нарізаної кінзи
  • 1 маленька цибулина, розрізати на чотири частини
  • 3 ч.л. коричневого цукру
  • 2 ст.л. соку лимона або лайма
  • 1 ст.л. рослинної олії
  • 200г твердого тофу, нарізати кубиками
  • жменю нарізаного свіжого базиліка
  • сіль і перець за смаком

Спосіб приготування:
Розігріти гриль на сильному вогні.

Змастити олією решітку для гриля і прожарити баклажан з усіх боків, поки він не обвуглиться і почорніє, близько 15 хвилин. Прибрати з вогню, остудити. Очистити від шкірки, нарізати і відставити на час.

У кухонному комбайні провернути перець чилі, часник, коріандр, цибулю, цукор і лимонний сік до отримання однорідної маси.

Розігріти олію у великій сковороді на сильному вогні, додати суміш з комбайна. Зменшити вогонь до середнього і тушкувати 1 хвилину. Додати тофу, половину базиліка і баклажани. Готуйте, поки все добре не прогріється. Викласти на блюдо і посипати рештою базиліку. Баклажани з тофу по-тайськи готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: