стрілка навігації     стрілка навігації  Піца з грибами і салямі





Піца з грибами і салямі

Піца з грибами і салямі
автор рецепта Автор: Настя



Вам знадобиться для піци з грибами і салямі

  • Порцій: 8
  • 180 мл води кімнатної температури
  • 1 ч.л. сіль + цукор
  • 1 ст.л. олії
  • 300 г просіяного борошна
  • 1 ч.л. без горочки сухих дріжджів
  • начинка:
  • 4 ст.л. кетчупа
  • щіпка орегано
  • 2 цибулини
  • 200 г печериць
  • 8 скибочок салямі
  • 1 помідор, нарізаний
  • 80 г сиру

Спосіб приготування піци з грибами і салямі:
У зазначеному вище порядку покласти у форму інгредієнти для тіста і включити програму для тіста.

Обсмажити гриби з цибулею.

Коли програма закінчується, вийняти тісто і розкачати коржі товщиною 1,5-2 см.

В електропічку покласти папір для випічки і тісто, наколоти рясно виделкою.

Залишити на 10 хвилин, щоб тісто піднялося.

Тісто змастити кетчупом, посипати орегано, покласти гриби, салямі, помідори і сир.

Включити електропічку і пекти 30-40 хвилин.

Вийняти піцу з папером і залишити на 5-10 хв., щоб трохи охолола. Піца з грибами і салямі готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: