стрілка навігації     стрілка навігації  Рецепт маринованих грибів





Рецепт маринованих грибів

Рецепт маринованих грибів
автор рецепта Автор: Галина



Вам знадобиться для маренованих грибів

  • 0.5 кг печериць
  • 80 г оцту, краще яблучного
  • 120 г рослинної олії
  • 3 зубчики часнику
  • 10 горошин чорного перцю
  • 1 ч л солі
  • 2 год л цукру
  • 4 лаврові листки
  • кріп

Спосіб приготування маренованих грибів:
Гриби промити, нарізати на половинки або четвертинки, в залежності від розміру грибів. Краще брати самі дрібні, тоді їх можна залишити цілими.

В глибокій сковороді змішати часник, оцет, олію, перець горошком, сіль, цукор, лавровий лист.

Добавити гриби і нарізаний кріп, накрити кришкою і поставити на середній вогонь. Після закипання зменшити вогонь і варити 5 хвилин.

Остудіть і зберігайте в холодильнику. Мареновані гриби готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: