стрілка навігації     стрілка навігації  Піца з болгарським перцем





Піца з болгарським перцем

Піца з болгарським перцем
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться

  • Порцій: 4
  • 1 помаранчевий болгарський перець
  • 1 червоний болгарський перець
  • 2 жовтих болгарських перця
  • 150 г м'якого козячого сиру
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 30 г твердого сиру (наприклад грюйер)
  • 4 коржі піта
  • сіль, перець за смаком

Спосіб приготування:
Болгарський перець порізати, видалити насіння. Розігріти у великій сковороді оливкову олію. Покласти перець, накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні близько 1 години, час від часу перемішуючи.

Розігріти духовку до 180 C. Коржі намазати зверху козячим сиром. Посолити і попeрчіть. Рівномірно розкласти тушкований перець і посипати тертим сиром. Поставити в духовку приблизно на 15 хвилин. Піца з болгарським перцем готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: