стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Тушкована капуста з ковбасою





Тушкована капуста з ковбасою


Вам знадобиться для тушкованої капусти з ковбасою:

  • 0,5 кг напівкопченої ковбаси
  • 0,5 качана капусти
  • 1-2 моркви
  • 1 невелика цибулина
  • 4 ст.л. томатної пасти
  • 0,5 склянки води
  • 1 зубчик часнику
  • сіль, перець за смаком
  • нарізана зелень (петрушка, кріп)
  • 2 ст.л. рослинної олії

Спосіб приготування тушкованої капусти з ковбасою:
Обсмажуємо дрібно порізану цибулю і натерту на тертці моркву на олії на середньому вогні, поки цибуля не почне коричневіти. Додаємо шматочки ковбаси. Обсмажуємо все разом хвилини 2-3.

Додаємо капусту. Все перемішуємо. Закриваємо кришкою і тушкуємо капусту, періодично помішуючи. По ходу додаємо водички, щоб не пригорало. В кінці посолити, поперчити, додати томатну пасту, видавлений часник. Все перемішати, посипати зеленню. Тушкована капуста з ковбасою готова.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: