стрілка навігації     стрілка навігації  Фаршировані помідори





Фаршировані помідори

Фаршировані помідори
автор рецепта Автор: Ліля



Вам знадобиться для фаршированих помідорів:

  • 6 скибочок сиров'яленого бекону в нарізці
  • 6 середніх помідорів
  • 1/2 склянки дрібно нарізаного зеленого перцю
  • 1/4 склянки тертого сиру пармезан
  • 1/3 склянки сухариків
  • сіль і мелений чорний перець за смаком
  • 6 гілочок петрушки для прикраси

Спосіб приготування фаршированих помідорів:
Розігріти духовку до 180 C. Змастіть жиром деко або форму для запікання.

Помістіть бекон у велику глибоку сковороду. Обсмажте на сильному вогні до золотистої скоринки. Злийте жир, дрібно поріжте і відкладіть.

Поки бекон смажиться, вимийте помідори і зріжте капелюшки. Акуратно вишкрібаючи м'якоть, залишаючи стінки шириною 2 см. Дрібно наріжте м'якоть і помістіть одну третину в невелику миску. Викиньте залишок м'якоті, або використовуйте для інших цілей.

Додайте в миску бекон, зелений перець, пармезан, сухарики, сіль і перець в томатну м'якоть. Ложкою викладіть рівну кількість суміші в кожен помідор. Помістіть фаршировані помідори в підготовлене деко (форму для запікання).

Випікайте в попередньо розігрітій духовці 20 - 25 хвилин, поки помідори повністю не прогріються. Прикрасити гілочками петрушки. Фаршировані помідори готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: