стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Баклажани Парміджано





Баклажани Парміджано


Вам знадобиться:

  • 500 г панірувальних сухарів (3,5 склянки)
  • 1 ч.л. сушеного базиліка
  • 1 ч.л. сушеного орегано
  • 1 ч.л. сушеної петрушки
  • 3 баклажани, очистити і нарізати тонкими кружками
  • 2 яйця, збити
  • 3 (400 г) банки томатного соусу
  • 450 г сиру Моццарелла, натерти на тертці
  • 1/2 склянки (75 г) тертого сиру Пармезан
  • 1/2 ч.л. сушеного базиліка

Спосіб приготування:
Розігрійте духовку до 180 C.

Змішати разом панірувальні сухарі, базилік, орегано і петрушку. Умочіть скибочки баклажана в яйце, потім обваляйте в суміші з панірувальних сухарів. Розкладіть в один шар на деко. Випікайте в попередньо розігрітій духовці по 5 хвилин з кожного боку.

Розрівняйте перший шар соусу по дну форми для випічки розміром 23x33см. Викладіть шар скибочок баклажанів поверх соусу. Посипати сиром Моцарелла та Пармезан. Повторити шари соус-баклажани-сир з рештою інгредієнтами, закінчити сирним шаром.

Посипати зверху базиліком. Випікати в попередньо розігрітій духовці 35 хвилин або до золотисто-коричневого кольору. Баклажани Парміджано готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: