стрілка навігації     стрілка навігації  Грибне рагу





Грибне рагу

Грибне рагу
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться:

  • 500 грам грибів
  • 200 грам сметани
  • 500 грам картоплі
  • 200 грам цибулі
  • рослинна олія
  • перець
  • сіль
  • зелень

Спосіб приготування:
Подрібнюємо цибулю і гриби. Цибулю обсмажуємо на сковороді з олією, після чого додаємо гриби. Також додаємо трохи перцю, солі і 50 мл води. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо рагу протягом 30 хвилин. Очищаємо і нарізаємо картоплю, додаємо її в рагу і продовжуємо готувати 20 хвилин. Подрібнюємо зелень і разом зі сметаною додаємо в рагу. Тушкуємо грибне рагу ще 5 хвилин і воно буде готове.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: