стрілка навігації     стрілка навігації  Картопляні оладки





Картопляні оладки

Картопляні оладки
автор рецепта Автор: Валя



Вам знадобиться:

  • 4 великих картоплини
  • 1 цибулина
  • 1 яйце, злегка збити
  • 1 ч.л. солі
  • 2 ст.л. борошна
  • мелений чорний перець за смаком
  • рослинна олія для смаження

Спосіб приготування:
У велику миску натріть на тертці картоплю та цибулю. Відіжміть зайву рідину.

Додайте яйце, сіль і чорний перець. Додайте стільки борошна, щоб отримати густу суміш, десь 2-4 ст.л.

Вилийте олію шаром в 0,5 см на дно важкої сковорідки і нагрійте її на середньому вогні. Викладіть дві або три гірки тіста в гарячу олію і притисніть, щоб отримати оладки товщиною в 1,5 см. Обсмажуйте, перевертаючи один раз, поки оладки не підрум'яняться.

Перекладіть на тарілки, викладені паперовими рушниками, щоб видалити зайву олію і тримаєте в теплій духовці до подачі на стіл. Картопляні оладки готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: