стрілка навігації     стрілка навігації  Картопляні галушки з беконом





Картопляні галушки з беконом

Картопляні галушки з беконом
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться:

  • 3 середніх картоплі, нарізати великими кубиками
  • 2 яйця
  • борошно
  • 100 г бекону, нарізати
  • 1/2 цибулини, нарізати
  • 1/2 ч.л. солі

Спосіб приготування:
Поставити на вогонь велику каструлю з водою. Картоплю подрібнити в комбайні, додати яйця і все ще раз пропустити разом. Викласти в миску. Додавати борошно, поки не вийде круте тісто (близько 2 склянок борошна).

Опускати тісто ложкою в киплячу воду. Кип'ятити до готовності, близько 20 хвилин (залежно від розміру). Якщо розпадаються, значить, потрібно додати ще борошна. Злити і відставити убік.

Підсмажити цибулю з беконом на сковорідці на середньому вогні. Готувати, поки в беконі не розплавиться жир. Тоді додати в сковорідку галушки і смажити все разом, поки бекон не стане хрустким, а цибулz і галушки злегка підсмажены. Картопляні галушки з беконом готові.
Смачного!



Додати коментар:

Текст: